VARIER

Variér is een relatief jong Scandinavisch bedrijf dat is opgericht in de zomer van 2006. Het succesverhaal van Variér heeft als thema The Human Idea - de mogelijkheid om kennis van wat goed is voor het menselijk lichaam te verenigen met een esthetische, mooie vormgeving en een goed design. 

De producten van Variér Furniture zijn onderverdeeld in twee collecties:

  • Human Design: Een symbiose tussen modern design en functionaliteit. Een functionaliteit die gericht is op wat het beste is voor de mens. Deze collectie voldoet aan de meeste eisen die aan stoelen worden gesteld. De stoelen in deze collectie hebben diverse erkende prijzen gewonnen, waaronder het Noorse Label voor Goed Ontwerp.
  • Human Instruments: Een collectie kantoorstoelen, bestaande uit zitinstrumenten. De stoelen zijn gemaakt in overeenstemming met een paar eenvoudige principes over wat het beste is voor het menselijk lichaam. De collectie bevat ook 's werelds eerste knielstoel. Als gevolg van de groeiende wellness-trend is er een explosieve vraag naar deze producten ontstaan.

De producten van Variér hebben een grote aanhang verworven onder op wellness en design gerichte mensen, dankzij de focus op wat goed is voor het lichaam in combinatie met een unieke vormgeving.

De producten zijn ontworpen met het oog op een lange levensduur, een hoge kwaliteit en een eenvoudige functionaliteit. Ze vormen op die manier een contrast met de wegwerpmaatschappij. Om die reden trekken de producten ook steeds meer waardebewuste consumente

VARIER Kokon club
Fauteuil
Vanaf 1.699,00
VARIER Variable balans
Bureaustoel
Vanaf 329,00
VARIER Gravity
Fauteuil
Vanaf 1.999,00
VARIER Multi balans ergonomische zitkruk
Vanaf 675,00
VARIER Thatsit ergonomische zitkruk (met rug)
Vanaf 1.049,00
VARIER Actulum ergonomische fauteuil
Vanaf 749,00
VARIER Move ergonomische zitkruk
Vanaf 449,00
VARIER Active ergonomische bureaustoel
Vanaf 999,00
VARIER Peel club fauteuil
Vanaf 1.699,00
VARIER Date eetkamerstoel
Vanaf 799,00
VARIER Ekstrem fauteuil
Vanaf 1.799,00
VARIER Peel fauteuil
Vanaf 2.399,00