LUCEPLAN

Luceplan

De geschiedenis van Luceplan wordt vanaf het begin gekenmerkt door constante factoren: experimentatie, onderzoek en kwaliteit. Door een filosofie gefocust op het creëren van mooie producten voor een groot publiek en door haar houding. Een discrete verfijning die over de jaren heen nooit verloren is gegaan. 

Luceplan werd opgericht met als doel het creëren en produceren van verlichting voor interieur en exterieur dat de levenskwaliteit zou verbeteren. Energiebesparing is daarbij van hoogste prioriteit. Niet simpelweg door de verhouding tussen verlichting en energieconsumptie, maar weerspiegelt in het hele productieproces dat zich afspeelt bij Luceplan: van materiaalkeuze tot het fabrieksproces, van productduurzaamheid tot productonderhoud. 

Luceplan gelooft in aandacht voor detail. Waarbij van te voren gedacht wordt aan reserve-onderdelen, onderhoud en schoonmaak, zodat producten een langere levensduur hebben. Het ontwerpen van de levensloop; het verder ontwerpen van een product na haar ontstaan, het rekening houden met recycling en hergebuik tijdens het ontwerpproces en het innoveren van de verpakking. Luceplan staat voor verlichting dat niet wordt ontworpen voor een kortstondig wonder, maar wordt gekenmerkt door een continue toewijding aan het project. Door veeleisende zorg, oog voor detail en een constante verfijning en verbetering. 

LUCEPLAN Bernice led
Bureaulamp
Vanaf 411,00
LUCEPLAN Luceplan Carrara
Vloerlamp LED
Vanaf 1.621,00
LUCEPLAN Blow ceiling
Plafondlamp
Vanaf 719,00
LUCEPLAN Aircon
Hanglamp naturel
Vanaf 605,00
LUCEPLAN Agave
Hanglamp
Vanaf 428,00
LUCEPLAN Titania
Hanglamp (70 cm)
Vanaf 396,00
LUCEPLAN Costanzina
Hanglamp
Vanaf 205,00
LUCEPLAN Costanzina
Tafellamp
Vanaf 229,00
LUCEPLAN Lola
Vloerlamp
Vanaf 472,00
LUCEPLAN Queen Titania
Hanglamp (140 cm)
Vanaf 1.067,00