HOLLANDS LICHT

De Hollandse luchten en landschappen én het spel van licht en donker is door de eeuwen heen een inspiratiebron voor veel kunste-naars. Steeds weer raakten kunstenaars in de ban van Hollands Licht. Dit typisch Nederlandse fenomeen kenmerkt dan ook hun meester-werken.

De ontwerpen van de nieuwe collectie designverlichting van Nederlandse ontwerpers verdienen ook het stempel Hollands Licht. Het spannende spel van licht en donker én het bijzondere materiaalgebruik hebben geleid tot een vijftal prachtige armaturen. De ontwerpen voegen met hun bijzondere en doordachte vormgeving iets extra’s toe aan uw interieur en zorgen voor een bijzonder lichteffect. Sfeer, functionaliteit en schoonheid staan bij deze producten steeds voorop.

De collectie Hollands Licht biedt u tijdloze designverlichting die zich moeiteloos staande houdt in de storm van trends. Oorspronkelijke ontwerpen met een visie op licht en het effect van licht in uw interieur. Geïnspireerd op toepassing in een interieur en door de ingetogen vormgeving passend bij elke stijl.

HOLLANDS LICHT Lotek vloerlamp (verstelbaar)
Vanaf 109,00
HOLLANDS LICHT Lotek vloerlamp (diverse hoogten)
Vanaf 95,00