GALLOTTI & RADICE

Gallotti & Radice experimenteerde als eerste Italiaanse bedrijf met kristalglas. Gebruikt in al haar puurheid en elegantie, maar op een unieke en meesterlijke manier gecombineerd  met andere materialen als hout en metaal. Vandaag de dag staat kristal nog steeds als een sterk en discreet basiselement in de collectie van Gallotti & Radice.

Het avantgardistische design, de elegante vormen en de speciale aandacht voor product kwaliteit en veiligheid hebben het Gallotti & Radice mogelijk gemaakt zich te vestigen op de internationale markt. Met een selectieve en beperkte distributie, bedoeld voor een veeleisend en prestigieus publiek. De samenwerking met vooraanstaande Italiaanse ontwerpers als Luigi Massoni, Andreas Weber, Davide Pizzigoni, Maurizio Duranti, Nanda Vigo, Carla Venosta, Gabriele Moscatelli and Italo Pertichini is van fundamenteel belang voor Gallotti & Radice.

De rijke en heldere collectie van Gallotti & Radice betreft interieur complementen, modulaire scheidingselementen, kantoorprogramma's en functionele en decoratieve interieur accessoires. 

GALLOTTI & RADICE Raj 2 bijzettafel
Vanaf 890,00
GALLOTTI & RADICE Raj 1 salontafel
Vanaf 2.213,00