CLEI

Het Italiaanse Clei werd gevestigd in 1962 met een grote neiging naar innovatie. Gefocust op ontwerpen die zogenoemde 'transformeerbare systemen' integreert in een veelzijdige collectie van meubelen bestaand uit verschillende modules. De groeiende vraag naar veelzijdige en multifunctionele inrichtingsoplossingen en de verschillende wooneisen van vandaag de dag, beantwoord Clei met twee collecties: Living & Night System en Young System

Deze Clei-systemen bieden uitstekende oplossingen voor kleinere ruimtes en compact wonen, zoals slaapkamers en vakantiewoningen. Boekenkasten, bewaarsystemen, banken, tafels en bureau's worden gecombineerd in één ruimte en kunnen zij transformeren van alledaagse meubels naar elementen van de nacht: comfortabele bedden in verschillende maten, klaar voor gebruik. Naast het ontwerp en de technologie staat het gebruiksgemak centraal: de transformatie gebeurt in een handomdraai. 

Woont u compact of zoekt u naar interieuroplossingen voor kleine multifunctionele ruimten als een kinderslaapkamer of een vakantiewoning? Clei biedt een enorme hoeveelheid aan oplossingen en mogelijkheden. Wij lichten u deze graag toe in onze showroom.

 

Utilise van Clei