TEAM

Uw Adviseurs

Erik

Erik

Eigenaar Erik de Wee groeide op binnen het familiebedrijf Woontrend Zeeland. Jarenlange betrokkenheid bij het interieurvak maakte dit uiteindelijk ook zijn passie. Interessant vindt hij wandkastoplossingen in de ruimste zin van het woord. Ook de ontwikkelingen op het gebied van technisch (motorisch) aangestuurde producten zoals zonwering en verlichting hebben zijn belangstelling. In zijn vrije tijd is Erik het liefst in de tuin bezig. Verder verdiept hij zich graag in de architectuur van gebouwen en objecten.

Frits

Frits

Interieuradviseur Frits Meeder is 42 jaar werkzaam in de complete woninginrichting. Het adviseringsgebied ‘slapen’ heeft hierin zijn voorkeur. Samen met de klant zoekt hij naar het juiste slaapsysteem of ontwerpt hij de ideale inloopkast. Met een volledige begeleiding van de eerste kennismaking tot oplevering van het eindproduct. Frits besteedt zijn vrije tijd graag aan hardlopen of een andere sport, het liefst in de natuur.

Liesbeth

Liesbeth

Interieuradviseur Liesbeth de Vries heeft 23 jaar ervaring in de bekleding van ramen, vloeren en wanden. 14 jaar geleden trad zij in dienst bij Woontrend Zeeland. Hier heeft zij zich verdiept in het complete interieurtraject. Liesbeth ontwerpt graag een interieurplan in samenwerking met de klant. Vooral het toepassen van kleur en het zoeken van oplossingen voor raambekleding zijn haar sterke kanten. Naast haar werk houdt Liesbeth zich het liefst bezig met tennissen, wandelen, koken of oppassen op haar neefje en nichtje.