SERVICE

Een nieuw interieurstuk gaat verder dan enkel de aankoop van het product. Een goed advies is onmisbaar en het is fijn als iemand u helpt bij het plaatsen van het meubelstuk in uw interieur. Wij willen u graag zo goed mogelijk van dienst zijn en bieden u daarom verschillende services. Mocht u een andere dienstverlenende wens hebben waarin wij kunnen voorzien, dan kunt u dit ook altijd aan ons kenbaar maken.

Wilt u een afspraak maken buiten om onze reguliere openingstijden?

Bent u niet in de gelegenheid onze showroom tijdens de reguliere openingstijden te bezoeken? Het is mogelijk een bezoek aan onze showroom te brengen buitenom deze openingstijden, bijvoorbeeld in de avonduren. Wanneer u hiervoor een afspraak met ons maakt, stellen wij graag de gehele showroom tot uw beschikking.

Haal- en brengservice van en naar de showroom

Wilt u graag een bezoek brengen aan onze showroom, maar is het vervoer naar en van de showroom een probleem? Wij bieden u graag onze haal- en brengservice. Deze service houdt in dat wij u op een afgesproken tijd thuis ophalen, naar de showroom brengen en ook weer zorgen voor de terugrit. Deze service is gratis en vrijblijvend, ongeacht of u een aankoop doet of niet.

Elektrisch oplaadpunt voor uw fiets, step, scooter of scootmobiel

Bij de entree van onze showroom kunt u gebruik maken van 4 elektrische oplaadpunten, terwijl uw voertuig opgeladen wordt kunt u onze showroom bezoeken, in onze brasserie staat een vers kopje Illykoffie voor u klaar. De oplaadpunten zijn actief tijdens onze openingstijden.

Wilt u graag begeleid worden door een persoonlijk interieur adviseur?

Wordt u tijdens uw bezoek aan onze showroom graag begeleid door een persoonlijk adviseur? Het is mogelijk om bij ons een afspraak te maken voor deze begeleiding. De persoonlijk adviseur ontvangt u op het afgesproken tijdstip in de showroom en bespreekt met u uw woonwensen. Daarna begeleidt hij of zij u door de showroom waarbij uw wensen het uitgangspunt zijn. De persoonlijk adviseur helpt u bij het vinden van de juiste producten, adviseert u bij uw keuze en geeft tips over kleurgebruik, materialen en onderhoud.

Bent u op zoek naar een zelfstandig architect of stylist?

Samenwerken met Woontrend Zeeland heeft vele voordelen. Wij bieden zelfstandige architecten en of stylisten het gemak van een uitgebreide showroom, stalenservice en hoogwaardig informatiemateriaal. U kunt bovendien gebruik maken van diensten op het gebied van transport, logistiek en administratieve ondersteuning. Voor meer informatie en onze voorwaarden kunt u contact opnemen met Erik de Wee.

Contact Maak een afspraak