PROJECTINRICHTING

Woontrend Zeeland Project is als projectinrichter onderdeel van de interieurzaak Woontrend Zeeland. De afdeling projectinrichting adviseert diverse klanten over bijvoorbeeld het inrichten van een restaurants en hotels, bedrijven en kantoren, overheidsinstellingen en scholen of zorginstellingen. Bij het adviseren en inrichten luisteren wij allereerst naar de wensen en mogelijkheden van de opdrachtgever. Ons productaanbod is groot, waardoor wij in staat zijn voor ieder budget te leveren. Van low budget tot bovenkant markt.

Onze projectadviseurs zijn goed op de hoogte van de eisen en voorwaarden die verschillende ruimtes binnen een organisatie stellen. Hygiëne, akoestiek, sfeer en efficiëntie zijn vaak de beginselen van een ontwerp. Dat is wel zo makkelijk praten voor u als opdrachtgever. Wij vinden het erg belangrijk dat er een goede sfeer is tussen de opdrachtgever en onze adviseurs. Dat wij aanvoelen wat de opdrachtgever van ons verwacht. Dit bepaalt namelijk uw en ons succes.

Contact

Woontrend Zeeland projectinrichting
Duinstraat 18 a
4371 AZ Koudekerke
Telefoonnummer: (0118) 55 55 61
Mailadres: project@woontrend.nl

Maandag t/m vrijdag: 09.00 - 17.30 uur
Zaterdag en zondag: gesloten

Uw Adviseurs

Don

Don

Don Brouwer is sinds 2000 werkzaam bij Woontrend Zeeland in de functie van projectinrichter. Hij ziet opdrachten waarin de klant vraagt een volledig interieurtraject te realiseren als de grootste uitdaging. Adviseren vanaf concept tot levering van producten en complete afwerking van het interieur. Een traject waarbij alle interieurproducten aanbod komen. Don gebruikt graag zijn ervaring en creativiteit om te komen tot een plezierige en functionele inrichting. Ook naast zijn werk laat hij zijn creativiteit graag de vrije loop. Zo is Don al jaren bezig met het bouwen en verbouwen van zijn woning, een oude boerderij. Daarnaast houdt hij van golfen, films kijken en dineren.

Ed

Ed

Ed de Graaf versterkt de projectafdeling van Woontrend Zeeland vanaf 2017. Ed heeft een jarenlange ervaring op het gebied van bouwen, architectuur, restauratie en duurzaamheid waardoor hij uiterst projectmatig opereert. Samen met de opdrachtgever vertaalt Ed de wensen van de gebruiker tot de essentie van de opdracht. Daarop volgt een uitwerking vanuit een conceptuele en integrale aanpak, met aandacht voor licht, kleur en ruimtelijke beleving en oog voor goede detaillering. Ook in zijn vrije tijd zit Ed niet stil. Hij zet zich in voor restauratieopleiding, industrieel erfgoed, Middelburgse historische huisnamen, Zeeuwse streekdrachten en lokale politiek. Verder houdt Ed van muziek, fotograferen, klussen en fietsen.