INTERIEURADVIES

Bent u op zoek naar advisering voor het inrichten van bepaalde ruimtes of uw gehele huis? Woontrend Zeeland Interieur biedt niet enkel producten. Ook voor een totaal interieuradvies kunt u bij ons terecht. Als uitgangspunt hiervoor hanteren wij altijd uw wensen en ideeën. Het belangrijkste bij het creëren van een interieur is namelijk dat u er zich thuis voelt en prettig in kunt leven.

Om uw wensen en mogelijkheden goed te kunnen begrijpen, is persoonlijke aandacht belangrijk. Daarom krijgt u een vast aanspreekpunt toegewezen. Uw persoonlijke adviseur gaat samen met u op zoek naar producten die passen bij uw stijl, smaak en natuurlijk budget. Neem gerust contact met ons op voor een eerste kennismaking.

Een persoonlijk advies, hoe werkt dat? 

1. Kennismaking

Interieuradvies begint met een eerste kennismaking in onze showroom. Een persoonlijk interieuradviseur inventariseert samen met u uw wensen en mogelijkheden. Voor deze kennismaking nemen wij ruim de tijd. Zo zijn wij er zeker van uw ideeën duidelijk in beeld te hebben.

2. Rondleiding showroom

Hierna krijgt u een rondleiding door de showroom. Verschillende producten die aan uw wensen en ideeën voldoen zullen passeren, maar ook gebruiken wij hierbij onze eigen creativiteit. Juist om er zeker van te zijn dat de keuzes die u uiteindelijk maakt altijd goed afgewogen zijn.

3. Eventueel thuisbezoek

Na deze eerste inventarisatie kan het nodig zijn dat onze interieuradviseur bij uw thuis langskomt. Bijvoorbeeld wanneer diverse producten op elkaar moeten worden afgestemd of passend moeten worden gemaakt. Tijdens dit bezoek bekijkt onze adviseur de mogelijkheden van de ruimte door de sfeer, uitstraling en afmetingen. Eventueel kunnen wij zelfs enkele proefmodellen meenemen. Zodat u direct kunt zien hoe de modellen in de ruimte tot uitdrukking komen.

4. Advies

Uiteindelijk komt onze interieuradviseur tot een passend advies, eventueel vertaald naar tekeningen en een prijsopgave. Ook heeft u de mogelijkheid om een schets van de nieuwe situatie virtueel en in 3D te beleven door middel van een computerprogramma.

Overige mogelijkheden

  • Woontrend Zeeland geeft u de mogelijkheid producten ‘uit te proberen’. Na bespreking kunnen wij een meubel op proef plaatsen. Zonder dat u verplicht bent tot aankoop.

  • In samenwerking met onze partners zijn wij ook in staat meer te leveren dan enkel onze kernartikelen. Dus ook voor interieurbouw op maat als keukens, badkamers, televisie- en geluidsystemen kunt u bij ons terecht.

  • Wij overbruggen voor u graag de leveringsperiode (meestal 6 tot 8 weken) door middel van leenartikelen, wanneer u zelf niet over (tijdelijke) meubelen beschikt.

  • Ook uw meubelen die u niet wilt vervangen, slaan wij kosteloos op in ons magazijn tijdens uw bouwperiode.

Maak een afspraak