WOONTEXTIEL

Stijlvol wonen vraagt om stijlvolle materialen, dessins en kleuren. Bij Woontrend Zeeland vindt u prachtige vloercollecties, een groot aanbod aan schitterende gordijn- en bekledingsstoffen en vele mogelijkheden voor wand- en raamdecoraties. Lastig om hieruit een passende keuze te maken. Onze interieuradviseurs geven u graag een deskundig advies over hoe kleuren en materialen te gebruiken in uw interieur.

Bij Woontrend Zeeland vindt u het complete Vivante assortiment; een schitterende collectie vloer- en raamproducten. De afwerking van de gekozen producten gebeurt door onze eigen coupeuses en stoffeerders, zij oefenen het vak nog steeds ambachtelijk uit. Enkele van onze textielproducten: tapijt (tegels), marmoleum, laminaat, PVC tegels en houtstroken, vinyl, parket, gordijnen, vitrages, behang, binnenzonwering, gordijnrail en gordijnroedes. Wilt u tijdens uw bezoek aan onze showroom begeleid worden door een persoonlijk adviseur? Neem gerust contact met ons op om een afspraak te maken.

kom langs in onze showroom

Ga naar Vivante website

Uw Adviseur

Liesbeth

Interieuradviseur Liesbeth de Vries heeft 23 jaar ervaring in de bekleding van ramen, vloeren en wanden. 14 jaar geleden trad zij in dienst bij Woontrend Zeeland. Hier heeft zij zich verdiept in het complete interieurtraject. Liesbeth ontwerpt graag een interieurplan in samenwerking met de klant. Vooral het toepassen van kleur en het zoeken van oplossingen voor raambekleding zijn haar sterke kanten. Naast haar werk houdt Liesbeth zich het liefst bezig met tennissen, wandelen, koken of oppassen op haar neefje en nichtje.