WOONKAMER

Woontrend Zeeland Interieur selecteert haar meubelen op kwaliteit, design en betrouwbaarheid. U vindt bij ons schitterende collecties. Van tijdloze gevestigde merken als meer sprekende design meubelen. Een afwisselend aanbod, maar altijd met een garantie van kwaliteit. Onze interieuradviseurs helpen u invulling te geven aan uw interieurwensen. Samen met u zoeken zij de perfecte stoel, bank, tafel of wandkast. Natuurlijk kunt u hier ook terecht voor een compleet interieurplan. Wilt u tijdens uw bezoek aan onze showroom begeleid worden door een persoonlijk adviseur? Neem gerust contact met ons op om een afspraak te maken.

kom langs in onze showroom

SAFRETTI Cube W3
Biohaard
Vanaf € 1.965,00
SAFRETTI Curva BL
Biohaard
Vanaf € 1.550,00
SAFRETTI Promotheus
Biohaard
Vanaf € 1.808,00
SAFRETTI Curva XT biohaard
Vanaf € 1.420,00

Merken

U vindt bij Woontrend Zeeland designmerken en labels uit de interieurbranche die hun sporen ruimschoots hebben verdiend. Bewezen kwaliteit en oogstrelende meubelen kenmerken de selectie van de designmerken die wij bieden. Op onze website vindt u een overzicht van alle designmerken waarvan wij meubelen en interieurstukken in onze collectie hebben opgenomen.

BEKIJK OVERZICHT

Uw Adviseur

Frits

Interieuradviseur Frits Meeder is 42 jaar werkzaam in de complete woninginrichting. Het adviseringsgebied ‘slapen’ heeft hierin zijn voorkeur. Samen met de klant zoekt hij naar het juiste slaapsysteem of ontwerpt hij de ideale inloopkast. Met een volledige begeleiding van de eerste kennismaking tot oplevering van het eindproduct. Frits besteedt zijn vrije tijd graag aan hardlopen of een andere sport, het liefst in de natuur.