WOONACCESSOIRES

Woonaccessoires geven de finishing touch aan uw interieur die u zonder net mist. Woontrend Zeeland breidt haar collectie van woonaccessoires steeds verder uit. Zo vindt u bij ons de merken Gutzz en DK Home (decoratieve kunst), Mrs.Me, Fanny Aronsen en Gelderland (sierkussens en plaids). Ook vindt u in Woontrend Zeeland sinds kort een Iittala shop, waarin de gehele interieurlijn staat tentoongesteld (Alvar Aalto collectie, Claritas, Birds by Toikka, Vitriini, Kivi, Kastehelmi, Lantern, Fireplace, Kaasa, Allas, Festivo en Ateenan Aamu). Onze interieuradviseurs helpen u graag bij de keuze voor een specifiek accessoire, of adviseren u waar dit woonaccessoire in uw interieur volledig tot zijn recht komt. Een enkele vaas of een beeld kan al een enorm verschil maken. Wilt u tijdens uw bezoek aan onze showroom begeleid worden door een persoonlijk adviseur? Neem gerust contact met ons op om een afspraak te maken.

kom langs in onze showroom

IITTALA Alvar Aalto
Schaal 504 mm, roestvrijstaal
Vanaf € 139,00
IITTALA Alvar Aalto
Schaal 195 mm, mondgeblazen
Vanaf € 99,00
IITTALA Alvar Aalto
Windlicht mat
Vanaf € 34,90
IITTALA Alvar Aalto
Bloem mondgeblazen
Vanaf € 1.890,00
IITTALA Alvar Aalto
Vaas 255 mm, mondgeblazen
Vanaf € 139,00
IITTALA Alvar Aalto
Vaas 200 mm, mondgeblazen
Vanaf € 179,00
LABEL Buling
Rugtas
Vanaf € 215,00
IITTALA Festivo
Kandelaar 120mm
Vanaf € 59,00
IITTALA Kivi
Waxinelicht 60mm
Vanaf € 18,50
IITTALA Kaasa
Windlicht 255mm
Vanaf € 369,00

Merken

U vindt bij Woontrend Zeeland designmerken en labels uit de interieurbranche die hun sporen ruimschoots hebben verdiend. Bewezen kwaliteit en oogstrelende meubelen kenmerken de selectie van de designmerken die wij bieden. Op onze website vindt u een overzicht van alle designmerken waarvan wij meubelen en interieurstukken in onze collectie hebben opgenomen.

BEKIJK OVERZICHT

Uw Adviseur

Liesbeth

Interieuradviseur Liesbeth de Vries heeft 23 jaar ervaring in de bekleding van ramen, vloeren en wanden. 14 jaar geleden trad zij in dienst bij Woontrend Zeeland. Hier heeft zij zich verdiept in het complete interieurtraject. Liesbeth ontwerpt graag een interieurplan in samenwerking met de klant. Vooral het toepassen van kleur en het zoeken van oplossingen voor raambekleding zijn haar sterke kanten. Naast haar werk houdt Liesbeth zich het liefst bezig met tennissen, wandelen, koken of oppassen op haar neefje en nichtje.