Tweede paasdag zijn wij geopend van 12.00 - 17.00 uur

Ontdek de nieuwe voorjaarscollectie's van o.a. Brown by Bert Plantagie en profiteer van leuke actie's op de merken Label en Varier.

Maandag 22 april (tweede paasdag) bent u van harte uitgenodigd om de nieuwe voorjaarscollectie te komen bekijken, alles staat weer spectaculair gepresenteerd en we zijn benieuwd naar uw reactie.

Waar in 2018 de meer volwassen look centraal stond, mag komend jaar het interieur wat speelser en vrolijker. Denk aan felle, sprekende kleuren en zelfs colorblocking. Met colorblocking kun je kiezen voor ton sur ton – een palet met verschillende tinten in dezelfde kleur – maar je kunt ook met tegenovergestelde kleuren zorgen voor veel contrast. Zo mogen koele blauwtinten gecombineerd worden met warme oranjetinten.

Geometrische vormen blijven nog even hangen. Dit kan je terug laten komen in een bijzonder behang, dekbedovertrek of vloerkleed. Ook staat typografie steeds meer centraal. De gallery wall kennen we inmiddels, maar volgens de interieurtrends 2019 kun je hiermee extra uitpakken. Verzamel al je mooie prints, foto’s en kunstwerken en hang ze bij elkaar op je eigen gallery wall.

Profiteer nu van leuke actie's op de fauteuils "Hidde" van het merk Label en de "Peel" en "Kokon" van Varier.

 

Bijpassende pouffe Hidde van Label nu met 50% korting.

Icoon van Label nu met scherp voordeel op de pouffe !

Gerard van den Berg is al 40 jaar toonaangevend als ontwerper in Nederland en daarbuiten, voor Label ontwierp hij 12 jaar geleden de fauteuil 'Hidde' vernoemd naar Gerards oudste kleinzoon.

De vorm van de fauteuil heeft veel weg van een baseball handschoen. Door de vorm van de kuip nodigt hij uit om je er lekker in te nestelen. De bijpassende pouffe maakt het comfort compleet.

In één van de unieke leersoorten uit de collectie komen fauteuil en leer tot hun volle recht.

De fauteuil Hidde heeft ook een bijpassende pouffe, u krijgt bij aanschaf van een fauteuil Hidde de pouffe met 50% korting, dat is toch mooi meegenomen.

Kom langs in onze showroom om deze Icoon van Label zelf te ervaren.

                                               600_hidde.png

600_hidde3.jpg

 

Gratis voetenbank bij de fauteuils Peel of Kokon

Fijn en goed zitten met de fauteuils van Variér

U krijgt nu bij de succesvolle fauteuils Peel en Kokon de voetenbank gratis. Dat is een cadeau waar u normaal rond de € 699,- voor betaalt.

De fauteuil Peel is het paradepaardje van het merk Variér. Deze fabrikant heeft zich gespecialiseerd in verantwoord en ergonomisch zitten, maar wel met oog voor vormgeving. Deze fauteuil laat u heerlijk relaxen én bewegen. Met de gratis bijpassende voetenbank is het plaatje compleet. De fauteuil Peel is leverbaar vanaf € 2.499,-.

De Kokon is de nieuwe aanwinst van Variér. Een fijnere en smallere fauteuil dan de Peel met een grappig kruisstiksel in de rug. Ook deze fauteuil heeft een uitstekende zit die verstelbaar is. De fauteuil Kokon is leverbaar vanaf € 2.499,-.

Kom langs en laat u uitgebreid voorlichten over de vele stof- en lederkwaliteiten die Variér te bieden heeft.

 

300_kokon_2.png          Peel met voetenbankjpg

 

Onder het genot van een lekker hapje en drankje van onze kok in de brasserie maken we er een smaakvolle tweede paasdag van. U bent van harte welkom tussen 12.00 en 17.00 uur.