Bellice van Leolux: alle stoffen, één zachte prijs!

Deze schitterende bankenserie nu voor alle stofuitvoeringen één stofprijs: de laagste.

Een stijlvolle stof maakt een bank als Bellice tot een eigentijds designstatement. Daarom profiteert u tot en met 31 maart 2019 van een uiterst aantrekkelijke actie: alle stoffen bekledingen zijn voor Bellice beschikbaar voor dezelfde zachte prijs. Zo loopt uw voordeel al snel op tot honderden euro’s. 

Mooi en intelligent ontworpen

Een echte schoonheid, rijk én uitnodigend. De bank Bellice van Leolux brengt smaken, sferen en woonstijlen samen. Dat ziet u in de handmatig afgeknoopte siernaden en de los gestoffeerde kussens en dat voelt u in het comfort. 

Als er één model is dat de veelzijdigheid van Leolux weergeeft, dan is het Bellice wel. Zo zijn er maar liefst 7 formaten banken en een fauteuil, maar kunt u ook aan de hand van meer dan 50 elementen uw eigen perfecte ontwerp samenstellen. Van een ruime hoekbank tot een heerlijk woonlandschap met een riante chaise longue.   

Alle stoffen voor dezelfde zachte prijs

Tot en met 31 maart 2019 berekenen we voor alle Bellice uitvoeringen in stof maar één stofprijs, namelijk de laagste klasse (stofgroep 1). Bekijk de Leolux stofcollectie. Uw voordeel kan daarmee oplopen tot wel 20% korting op de normale prijs. 

Leolux Bellice 20% korting op stofprijs

 

 

 

Kenmerken van de banken serie Bellice

  • Bellice is leverbaar als fauteuil, divan, bank met 2 kussens of grote bank met 3 kussens. Veel verschillende aanbouwelementen zijn mogelijk: 3 poefs, 2 chaise longues, hoofdsteunen in 3 breedtes en een armkussen.

  • U kiest voor hoge, lage, brede of smalle armen (medium of firm). Daarnaast is er een verstelbare smalle arm die extra comfort biedt op momenten van ontspanning. De fauteuil is slechts in één uitvoering leverbaar.

  • Onder uw Bellice kiest u voor poten in aluminium, rvs, zwart chroom, eiken of voor de aluminium slede. Metalen delen worden optioneel gelakt of geëpoxeerd, houten poten gebeitst of geolied.

  • Stel uw Bellice samen 

 KOM LANGS