Auronde, Auping

Leer meer over deze design klassieker

In 1973 realiseerde Frans de la Haye een ontwerp voor Auping dat de waan van de dag moest overleven, zodat het de gebruiker vele jaren voldoening zou geven. Het ging om de combinatie van vormgeving, functionaliteit en techniek. Een realisatie van de magische balans tussen esthetische en technische levensduur. Dat is gelukt, want vandaag de dag is de Auronde nog steeds één van de meest succesvolle bedontwerpen ter wereld. 

Over de ontwerper: Frans de la Haye 

Na het beëindigen van zijn studie in 1973, zette Frans de la Haye zijn eigen ontwerpstudio op onder de naam "Frans de la Haye - Industrial Design". Enkele jaren later werd hij mede-eigenaar van "Tel Graphic Design, Industrial Design and Public Relations", dat werd gezien als een van de leidende studio's op het gebied van grafisch en industrieel Ontwerpen in Europa. In 1982 besloot hij zijn huidige ontwerpstudio "DE LA HAYE DESIGN" op te zetten met Industrial Design en Ruimtelijke Vormgeving als kernactiviteit.

250_fdlh_png.png

Auronde

Vanaf het moment dat Frans de la Haye in 1973 dit bed ontwierp, gaat deze klassieker met zijn tijd mee. Het bed wordt regelmatig aangepast aan de nieuwste kleurtrends, eisen en inzichten, ook op het gebied van comfort. Dankzij het heldere en strakke lijnenspel komt het eigentijds design van het bed volledig tot zijn recht. De mooie ronde vormen in de herkenbare Auronde poten voorzien het bed van een comfortabele en tijdloze uitstraling. Zo is het unieke design van de Auronde een verrijking voor iedere slaapkamer. Combineer dit bed met de spiraalbodems en matrassen van Auping en u bent verzekerd van optimaal slaapcomfort. Klaar voor een energieke dag.

Auronde door Frans de la Haye

Specificaties

  • Verkrijgbaar in verschillende formaten
  • Verkrijgbaar in 3 hoogtes en 13 kleuren
  • Prijzen vanaf € 2.405,- (180 x 210 cm, 2 vlakke spiraalbodems en 2 Inizo matrassen), € 2.700,- met hoofdbord

 DOWNLOAD BROCHURE