Uw raamdecoractie bedienen met uw smartphone of tablet?

Nu een Luxaflex PowerView hub kit gratis bij aankoop van drie producten.

Het gemak van automatisch aan te passen raamdecoratie? Dat u op elk moment van de dag precies de juiste sfeer kan creëeren! Met de Luxaflex PowerView gebeurt dit automatisch geheel afgestemd op uw wensen. De producten worden aangedreven door batterijen, en zijn dus gemakkelijk te installeren. Via de app op uw smartphone of tablet (te downloaden via de App store of Google play) kun je heel gemakkelijk je eigen "scénes" creëren, zodat de raamdecoratie zich aanpast naar de door u ingestelde posities, op elk moment van de dag.

Actie: gratis hub kit ter waarde van € 229,-

Wanneer u tussen 1 oktober en 15 november drie PowerView gestuurde raamproducten aankoopt, ontvangt u een hub kit ter waarde van € 229,- gratis. Met deze Hub in de meterkast en een versterker elders in de woning koppelt u de PowerView producten aan uw smartphone of tablet.

De volgende productvormen zijn leverbaar met PowerView; Plissé, Duette, Silhouette, Twist rolgordijnen, vouwgordijnen en rolgordijnen. Onze adviseur zijn experts op het gebied van de juiste raamdecoratie. 

 KOM LANGS