Gratis Leolux Caruzzo pouf

Bij aankoop van de schitterende Leolux Caruzzo fauteuil krijgt u de pouf cadeau

Gevormd naar eigen hand

Caruzzo is een draaifauteuil die u op het lijf geschreven is. Hij heeft een hoge rug, een heerlijke fauteuil om u in terug te trekken en wat privacy te geven. De ambachtelijke stoffeerdetails zorgen ervoor dat Caruzzo een genot is om naar te kijken. De opvallende siernaad aan de achterzijde van de kuip wordt handvervaardigd door de vakmensen van Leolux. Wanneer u kiest voor contrasterende kleuren, komt dit extra goed tot uiting.

 

250_caruzzo_5.jpg

Met de Caruzzo creëerde Leolux een oorfauteuil van grote klasse, met veel aandacht voor design en ergonomie. Omdat functioneel design Leolux in het bloed zit, voegden zij een uitgekiend mechaniek toe waarmee u zelf bepaalt hoe actief of passief u zit.

250_caruzzo_4.png

 

In de periode van 1 mei 2019 t/m 30 september 2019 krijgt u bij aankoop van de fauteui Caruzzo de pouf helemaal gratis (waarde afhankelijk van de bekleding, vanaf € 735,-).

Kom langs in onze showroom en ervaar deze schitterende draaifauteuil. Oriënteer u alvast online door de verschillende mogelijkheden qua uitvoering te bekijken via de Leolux Creator.

 LEOLUX CREATOR

INSPIRATIE

OPENINGSTIJDEN & CONTACT

© 2020 Woontrend Zeeland | realisatie: tidi.nl