Ervaren stoffeerder gezocht

Onze stoffeerders halen het beste uit zichzelf.

Wonen, ontdekken, genieten.

Woontrend Zeeland in Koudekerke staat voor een hoge kwaliteit in het moderne segment op het gebied van wonen, slapen, woningtextiel, verlichting en accessoires.

Met een enthousiast team van ca. 18 medewerkers proberen wij steeds weer onze klanten tevreden te stellen.

Wij zoeken per direct:

Ervaren stoffeerder     m/v

 

De functie

Binnen een klein team van collega’s zorgt u samen voor de stoffering van hoogwaardige tapijten, marmoleum, PVC, egaliseren, naden lassen, zonwering plaatsen en andere werkzaamheden bij zowel particulieren als bij projecten (business tot business).

Door middel van uw kennis, creativiteit en probleemoplossend vermogen krijgt de klant het vertrouwen dat u diegene bent die zorgt voor een perfecte installatie van onze producten. 

De kandidaat

U beschikt over ruime werkervaring in een soortgelijke functie op dit niveau, bovenal heeft u een grote passie voor het werken met mooie materialen.

Daarnaast is uw persoonlijkheid van wezenlijk belang, regelmatig worden langdurige contacten aangegaan met (project) klanten die eisen stellen, aandacht en begrip vragen.

Woontrend Zeeland biedt u

Verantwoordelijkheid, een plezierige werkomgeving, uitdagende projecten, marktconforme beloning en prima secundaire arbeidsvoorwaarden. 

Sollicitatieprocedure

Uw kunt uw sollicitatiebrief sturen (of mailen) aan Woontrend Zeeland t.a.v. dhr. E. de Wee, Postbus 22, 4370 AA Koudekerke.

Voor verdere inhoudelijke informatie kunt u contact opnemen met Erik de Wee, telnr. 0118-55 55 66 of mailen naar edewee@woontrend.nl