15% van uw aankoopbedrag cadeau

Bij aankoop van Bert Plantagie Brown producten ontvangt u gratis accessoires, verlichting of een vloerkleed t.w.v. 15% van het aankoopbedrag cadeau.

Brown is een nieuw label van Bert Plantagie. Brown staat voor robuuste elementen gecombineerd met authentiek en origineel ontwerp. Mooie eetkamertafels met bijpassende stoelen, kasten in diverse eiken kleuren en een bank die geheel naar wens is samen te stellen. Brown ontdekken? Lees hier meer.

15% van uw aankoopbedrag cadeau

In de periode van 1 december 2018 tot en met 3 februari 2019 krijgt u bij aankoop van een Bert Plantagie Brown product een gratis accessoire, lamp of vloerkleed ter waarde van 15% van uw aankoopbedrag cadeau. Voor dit bedrag mag u zelf producten uitzoeken uit het Dôme Deco assortiment.

Over Dôme deco

Dôme deco is een Belgisch merk met een prachtige collectie accessoires voor in uw interieur. Vazen, kussens, plaids, lampen en kleinmeubelen om van uw huis uw thuis te maken. U vindt in onze showroom de studio van Bert Plantagie Brown geheel gestyled met producten van Dôme deco.

300_dome_deco1.png 300_dome_deco_3.jpg

 

 KOM LANGS